Om kulturskolen

  Tips en venn

  Del artikkelen

  Kulturskolen tilbyr undervisning i de estetiske fagene musikk, kunst og teater. I prinsippet er tilbudene våre åpne for alle, men barn og unge (t.o.m videregående skole) er prioritert.
  Les mer om hvordan du kan bli elev i kulturskolen her.

  Kulturskolen skal også være kommunens musiske kompetansesenter til nytte for øvrig musikk og opplæringsmiljø, frivillige lag og foreninger samt aktuelle offentlige og private institusjoner.
  Se en oversikt over og les mer om våre samarbeidspartnere her.

  I tillegg til ukentlig undervisning i de fleste instrumenter, kunst og teater, tilbyr kulturskolen deltakelse i mange forskjellige arrangmenter gjennom skoleåret: Konserter, forestillinger, utstillinger m.m. Se kulturskolens aktivitetsplan her.

  For å oppdatere adresse, telefon, mail eller søke om flere tilbud, kan elever og foresatte logge inn i kulturskolens datasystem SpeedAdmin

  Kulturskolen tilbyr bandøvingslokaler, og vi produserer tilbud i Sølvtråden - Den kulturelle skole- og barnehagesekken og i Den blå timen - kulturopplevelser for eldre i institusjoner

  Kulturskolen samarbeider også om lærere og lokaler med Kongsberg videregående skole - Musikk-Dans-Drama-linjen, og selger kulturskoletjenester til vår nabokommune Flesberg.