Stilling ledig

Av Jannike Tranaas

Søker vaktmester i 100% stilling

Vaktmester - 100% stilling

Ved Kongsberg Kommunale Eiendom er det ledig fast stilling som vaktmester i 100% stilling. Lønn etter tariffavtale.

Kongsberg kommunale eiendom KF (KKE) søker etter vaktmester i 100% stilling.
    KKE leverer vaktmestertjenester i en rekke type bygg og uteområder.
    Arbeidsoppgavene vil være tilsyn og vedlikehold av bygg, tekniske anlegg og uteområder.

KKE ønsker nå å styrke sitt vaktmesterkorps.
    Vi søker etter en person som har:
    Gode samarbeidsegenskaper
    Dokumentert kompetanse innen kontroll og service av håndslukningsapparater og brannslanger.
    Gyldig førerkort klasse BE
    Gjerne erfaring som vaktmester
    Evne til å jobbe selvstendig
    Stor arbeidskapasitet, er strukturert og fleksibel
    Personlig egnethet for stillingen vektlegges spesielt.

Vi tilbyr:

● En selvstendig og utfordrende jobb i en godt sammensveiset vaktmestergruppe

● Lønn etter kvalifikasjoner

● Medlemskap i KLP.

● Fleksibel arbeidstid.

Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av fung leder avd. drift- og servicetjenester

32866125/48166125

Det er ønskelig at elektronisk søknad benyttes. Attester og vitnemål tas med til eventuelt intervju.
    .

Søknadsfrist: 25.01.2012. Kontakt Kristoffer Grette tlf. 32866125/48166125 .
    Utlysningsnr: 11/2672