Klart for bygging av midlertidig Vestsiden ungdomsskole

  Tips en venn

  Del artikkelen

  Av Bernt Søraa

  Oppstart med undervisning ved Kongsberghallen blir 31. oktober

  Som tidligere varslet blir den midlertidige skolen bygget ved Kongsberghallen, og vil være på 1330 kvadrat meter.


  Til sammen skal 81 brakker danne de ytre rammene for den midlertidige skolen. Ny Vestsiden ungdomsskole skal stå ferdig til skolestart høsten 2019, og den midlertidige skolen skal brukes av elever, lærere og ansatte i byggeperioden.


  Arbeidet med å anlegge den midlertidige skolen har begynt og vil pågå for fullt utover høsten. Elevene skal starte på den midlertidige skolen tirsdag 31. oktober 2017, sier prosjektleder Kjetil Skillberg i KKE.


  Tempoplanen i byggingen betyr at elevene vil gå på dagens Vestsiden ungdomsskole til og med torsdag 26. oktober 2017. Ved skoledagens slutt, starter KKE flyttingen av relevant inventar og undervisningsmateriell over på den midlertidige skolen.

  Vi har fire fulle dager på flyttejobben. God planlegging og erfaring fra lignende prosesser gjør at dette kommer til å gå greit selv om tiden er knapp, sier Skillberg.

  Dette betyr at vi på skolen må tenke alternative skoledager for elevene når mannskapene til KKE skal flytte inventar og materiell fra vår nåværende skole til den midlertidige skolen ved Kongsberghallen.


  Fredag 27.oktober blir det turdag for elevene og mandag 30.oktober 2017 skal elevene ha arbeidsoppgaver hjemme som skal følges opp når ungdommene er tilbake på skolen.

  Tirsdag 31. oktober skal vi være klare til å ta imot elever i skolen ved Kongsberghallen.

  Skolen ser frem til å komme i gang i den nye skolen og vi forbereder oss for at overgangen skal gå greit.


  Vestsiden ungdomsskole – 30.08.2017 Baard Olsen, rektor